Huawei Yeni iPhone Modelleri İle Dalga Geçti!

Huawei Yeni iPhone Modelleri İle Dalga Geçti!

Huawei Yeni iPhone Modelleri İle Dalga Geçti!

Apple geçtiğimiz gün ABD`de yaptığı etkinlik sırasında yeni telefon modelleri olan iPhone Xs, Max ve R modellerini bize tanıttı. Bu etkinliğin ardından telefonlar hakkında bir çok kişi ve kuruluş tanıtımlar yayınladı. Apple tasarım konusunda bir değişiklik yapmadığından bir çok telefon firması tarafından eleştirildi. Ünlü telefon markası olan Huawei ise Apple hakkında dalga geçen bir tweet paylaştı.



Yaptığı eleştiriden dolayı Huawei yeni amiral gemisi Mate 20 için iddialı olduğu görülüyor. Apple firmasını dahi karşısına alacak kadar güveniyor denilebilir.

Huawei iPhone Xs ile dalga geçti!

Apple, iPhone Xs, Xs Max ve Xr`ı takipçilerinin beğenisine sundu. Tabi bu modeller küçük değişiklikler yapılsa da iPhone X ile aynı tasarıma sahiptir. Apple tüketicilerin karşısına yine X modelinde olduğu gibi çentikli modellerle çıkacak. Tasarım konusunda yenilik yapmaması, rakiplerinden geriye düşmesine ve eleştirilere sebep oldu. Buraya bir parantez açmak isterim geriye düştü denmesinde ki kasıt sadece tasarım manasındadır. Tasarım dışındaki özelliklerde X modeline göre çok daha iyidir. Ancak yine de X modeli ile aynı görünüme sahip olması bir eksidir.

iphone x fiyatı


Üst kısımda gördüğünüz gibi Huawei, etkinlikten sonra "Bir şeyleri aynı tuttuğunuz için teşekkür ederiz." diyerek bir tweer attı. Tabii bu sözle Apple`a laf atmış oldu. Anlaşıldığı üzere Huawei gelecek ay düzenlenecek tanıtımda Mate 20 serisi ile telefonlarında köklü değişikliklere gidecek. Tabi bu sözler bir iddiadan öteye gidemiyor. Tam olarak bizleri ne bekliyor, ne sürprizler olacak, ne gibi özelliklerle karşımıza çıkacak belli değil. Her şey zamanla belli olacak.

Sizce bu eleştiriye Apple tarafından karşılık gelir mi?

2 yorum

  1. Cengiz Özçelik15 Eylül 2018 00:41

    Apple böyle eleştirilere hiç cevap vermiyor yine vermez. Ancak haklı bir eleştiri yapmış yeni çıkan bir telefonun öncekiyle aynısı olması ne kadar doğru olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız. Tasarım hakkında sizin de yaptığınız gibi bir çok kişi Apple`ı eleştirdi.

      Sil