Mi Store Türkiye`nin Açılış Tarihi Belli Oldu!

Mi Store Türkiye`nin Açılış Tarihi Belli Oldu!

Teknoloji takipçileri tarafından merakla beklenen Xiaomi mağazası sonunda açılıyor! Evet artık ülkemizde Mi Store`dan Xiaomi marka ürünler alabileceksiniz. Şuanlık hangi ürünler olacak belli değil. Ama ilerleyen zamanlarda mağazaların çoğalmasıyla çeşitliliğinde artması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi ülkemizdeki ilk mağazasını İstanbul`da açacağını belirtmişti. Vadiİstanbul alışveriş merkezinde açılacak mağazanın açılış zamanı belli oldu.

Mi Store 16 Eylül Pazar Günü Açılıyor!


Xiaomi ülkemizde açacağı ilk mağazası için 16 Eylül 2018 tarihini seçti. Xiaomi ve Türkiye temscilisi Evofone yetkilileri ile birlikte saat 12:00`da açılış gerçekleşecektir.

İkinci Açılacak Xiaomi Mağazasının Yeri Belli!
xiaomi


Xiaomi Türkiye`de açacağı ikinci mağazada İstanbul`da olacak. Bu mağaza ise İstanbul Forum alışveriş merkezinde açılacaktır. İstanbul Forum AVM Bayrampaşa`da ve metro güzargahının üzerindedir. Mi Store`un açılacağı alışveriş merkezleri İstanbul`un en yoğun AVM`leridir. Bundan dolayı katılımın yüksek olması bekleniyor.

Xiaomi telefonların resmi distribütör garanti gelmesi nedeniyle fiyatları yükseldi. Bu durumdan bir çok kullanıcı şikayetçi oldu. Ancak bu fiyatların yükselme sebebi sadece Xiaomi`nin Türkiyeye gelmesi değil. Dolar kurundaki artışta telefonlara etki etti. Sadece Xiaomi telefonlar değil tüm telefonların fiyatlarında artış yaşandı. Bundan dolayı telefon almayı planlayıp geciktirenlerin işi zorlaştı. Xiaomi Türkiye distribütör garanti bir çok kişinin güvenini kazandı. Önceden Xiaomi deyince "O ne?" diye tepki veriyordu ama artık herkes adını biliyor. Neredeyse her çıkardığı telefon fiyat/performans telefonu olduğundan dolayı bütçesini düşünen herkesi tatmin ediyor.