Yıllık 6 TL`ye Nasıl Hosting Alınır? (Resimli Anlatım)

Yıllık 6 TL`ye Nasıl Hosting Alınır? (Resimli Anlatım)

 Evet, yanlış duymadınız yıllık 6 tlye yani aylık 50 kuruş gibi bir fiyata hosting satın alabilirsiniz! Kimse site kuramıyorum demesin domain 1 euro hosting 80 cent toplam 1,95 dolara her şey dahil yıllık sitenizi kurabilirsiniz. Hemen yazımıza geçelim. .Com veya .Net domaini nasıl 1 euro`ya alacağınızı merak ediyorsanız buraya tıklayarak o yazıya gidebilirsiniz.


1. ADIM

Create.com adresine gidiniz. Hosting menüsünden web hostingi seçiniz.

2.ADIM

Buradan istediğiniz paketi seçebilirsiniz ancak amacımız yıllık 6 TL`ye hosting almak olduğundan "Starter" paketini seçiyoruz.


3.ADIM

Bu kısımda hostinge bağlayacağınız domain adresinizi yazın.


4.ADIM

Bu kısımda seçtiğiniz hostingin resimde gördüğünüz gibi menüsüne girerek en son ki seçeneği seçiniz bu yıllık anlamına gelir.

5.ADIM

Seçtikten sonra sağdan fiyatı kontrol ediniz. Fiyat bu şekilde 0,88 dolar olarak gözükmesi gerekir. Bundan sonra sol tarafta yer alan bilgileri doğru bir şekilde yazıp kartla ödemeyi yapın. Kartla ödemeyi sanal kartla yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ödeme yaptıktan sonra hostinginiz aktif olacaktır.


2 yorum

  1. En ucuz paketi satın aldığımda bu hostingi wordpresse bağlayabilir miyim ? Yoksa 25 centlik pakette wp yönetim paneli seçeneği var onu mu almalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En ucuz paketi alıp cpanel`den wordpress kurabilirsiniz. Ama en ucuz pakette 1 web sitesi hakkı olduğundan isterseniz diğer paketleri de tercih edebilirsiniz. Wordpress hosting dediğiniz 25 centlik paket ise wordpress için özel oluşturan paketlerdendir. Wordpress kurulacaksa alınabilecek en iyi hosting o dur tabii ki. Ama dediğim gibi her hostinge istediğiniz gibi wordpress kurabilirsnizi.

      Sil