En Güzel Tavşan İsimleri

En Güzel Tavşan İsimleri

tavşan isimleri

Tavşanlar ne yer ? 

Tavşanlarımıza çocuklarımıza baktığımız gibi bakmalıyız. Onlara küçük bir çocuk şevkati göstermeliyiz. Tavşanlar etçil değildir. Aksine otçul hayvanlardır. Bazı kişiler tavşanları etçil sanmaktadır. Yedikleri şeyler konusuna gelince onlara havuç, salatalık, marul gibi yeşillikler vermeniz yeterli olacaktır. Tavşanların su ihtiyaçları ise günlük 500 ml’dir. Tavşanlar sebzeler dışında günlük tükettikleri tavşan yemi 350 gram civarıdır. 

Tavşanlar hakkında bilgiler 

Tavşanlar memeli grubunda yer alan hayvanlardır. Son derece sıcak kanlıdırlar. Tavşanlar gündüz uyuyup, gece uyanık olurlar. Bu yönüyle hamsterlara benzerler. Tavşanlar gürültüden uzak durmaları gerekmektedir. Çünkü gürültülü ortamlarda mutsuzluk belirtileri gösterirler. O yüzden gürültüsüz ortamlarda bakmak daha iyi olacaktır. Tavşanlar son derece sevimli hayvanlardır. Görüntü itibariyle kuyrukları kısadır. Kulak ve bıyıkları ise uzundur. Ortalama olarak 8 yıl yaşarlar. Boyları 30-60 cm arasında olup ağırlıkları 3-10 kilogram arasında değişmektedir. 

Tavşanların özellikleri

 Kulakları oldukça gelişmiş olup duydukları seslere şaşkınlıkla tepki veren hayvanlardır. Bundan dolayı başka canlıların yaklaşması durumunda onlardan kaçarlar. Tavşanlar oldukça hassas canlılardır. Koku alma duyuları da bir hayli gelişmiştir. Tavşan besleyicileri genelde tavşanlarına isim koymaktan geri kalmaz. Şimdi gelelim işin en önemli olan kısmı olan tavşanımıza isim koymaya. Bir altta bulunan bölümümüzde en güzel tavşan isimlerini paylaşacağız. 

Dişi Tavşan İsimleri

Birbirinden güzel dişi tavşan isimleri tablomuzda yer almaktadır. Seçin beğenin dişi tavşanınıza en güzel ismi koyun. Hatta beğendiğiniz dişi tavşan isimlerini yorum olarak ekleyin.

Cıvık

Ciciş

Angel

Bade

Ela

Elma

Kokoş

Pamuk

Bonibon

Fıstık

Pıtır

Candy

Pıtırcık

Ponçik

Pırtık


Erkek Tavşan İsimleri 

Birbirinden güzel erkek tavşan isimleri tablomuzda yer almaktadır. Beğendiğimiz 9 tane erkek tavşan ismini ekledik. Sizlerde bizlere yardımcı olabilmek için yorum bölümüne beğendiğiniz tavşanın ismini ya da kendi tavşanınızın ismini ekleyebilirsiniz. Tablomuzdan seçin beğenin erkek tavşanınıza en güzel ismi koyun. 

Alvin

Alf

Azman

Eko

Behlül

Bıdık

Haydut

Çiko

Şaşkın

Bumba

Bücürük

Dudu

Zıpkın

Taz

Asi